Jak nevyjednat špatný deal? Základem je cítit se dobře

Prvním krokem k úspěchu při jednání je perfektní příprava i v rámci oblečení a doplňků. Dokonale padnoucí opasek vás totiž může zachránit před hořkým neúspěchem.

 

DSC01220

 

Na jednání se potřebujete cítit komfortně. Přestože budete mít perfektně vyžehlenou kvalitní košili a oblek šitý na míru, i tak vás může dostat opasek, který sice skvěle vypadá, ale… škrtí. 

A škrtit vás bohužel bude dříve či později každý opasek s klasickými dírkami. Rozestup mezi nimi bývá dost velký, a proto jsou v podstatě dvě možnosti –⁠ buď vám bude příliš volný, nebo vám bude těsný a budete se cítit velmi nepohodlně.

A to se 100% projeví i na výsledku vašeho jednání.

 

príliž utiahnuty opasok

 

Rozdíl v komfortu poznáte okamžitě

Opasek REDFIR vám naproti tomu dokonale padne vždy. Jednotlivé polohy pro zapnutí jsou od sebe vzdáleny jen pár milimetrů a dokonale se přizpůsobí aktuálnímu rozměru vašeho pasu v rozmezí 87 až 135 cm.

Dokonce si jej můžete kdykoli naprosto nenápadně povolit. Zvládnete to během vteřiny i jednou rukou! A nikdo si ničeho nevšimne.

Vlastně ano, všimne. Vy. Ten rozdíl v komfortu okamžitě poznáte a nic vám nebude bránit uzavřít ten nejlepší možný deal. 

Opasky REDFIR jsou automatické –⁠ místo pouhých několika klasických dírek jsou vybaveny speciálním mechanismem s 38 pozicemi pro zapnutí. Díky tomu umožňují snadné a přesné přizpůsobení délky. Pásky ručně šijeme v české dílně z vysoce jakostní italské kůže a jejich zpracování věnujeme maximální péči.

 

DSC05951+

 

Když tě škrtí, nejsi to ty

Nejen na obchodních schůzkách s klienty se potřebujete cítit dobře a komfortně, abyste podali 100% výkon. REDFIR je zkrátka unikátní opasek, který vás nikdy nebude škrtit. Vždy si ho můžete nenápadně povolit a cítit se během každého jednání pohodlně.